Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Grosir Stabil Alam Awi Panyimpenan Rak Buku jeung Kembang Nangtung Paparan Rak

Katerangan pondok:

Warna sareng ukuran tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

Solusi panyimpen anu pikaresepeun pikeun ruangan mana waé di bumi sareng jaga rohangan anjeun sacara alami beresih.

Sampurna pikeun nyimpen majalah, koran, anduk, sareng barang-barang sanés anu peryogi aksés gampang.

rak ieu nyadiakeun Anjeun sareng gudang stylish instan euweuh urusan dimana anjeun mutuskeun nempatkeun eta.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

【Rak Tangga BUNGA BERGAYA 】 Fitur sareng rak kabuka 3 tingkat, rak tangga ieu tiasa maksimalkeun rohangan panyimpen nangtung bari ngajaga kabutuhan sapopoé sareng hiasan tampilan dina organize. Rak buku ieu idéal pikeun buku, potongan hiasan, pigura gambar, majalah, Tutuwuhan, sareng seueur deui.Dina diajar, pangkeng atanapi kantor salaku rak buku anu saé. atanapi kéngingkeun kebon upami anjeun nempatkeun éta di balkon salaku rak pepelakan pengikut.

【BAHAN】: Dijieun tina 100% awi alam bahan Eco-friendly, lomari buku awi ieu stabil, awét, non-toksik, bebas polusi jeung kasampak elegan.

DSC_4716

【Desain Dasar L】: Sadaya lapisan rak condong kana témbok dina sudut 90 °, Atawa tiasa nangtung nyalira , Desain ieu henteu ngan ukur ngajantenkeun langkung bergaya tapi ogé ngahindarkeun témbok ngancurkeun, anjeun tiasa nempatkeun dimana waé anu dipikahoyong.

【MULTI-PAGUNA】: rak gudang Ieu cocog pikeun ditempatkeun di aula, ruang tamu, kamar ranjang, balkon, jsb. Ogé jeung 3 tiers rak awi jeung rak gudang bakal merenah pikeun nempatkeun toiletries, anduk, sundries, sapatu, buku, tutuwuhan, bungbu sarta panerapan leutik di loba tempat. Dina raraga manjangkeun umur layanan, punten ulah lila pamakéan di lingkungan kalembaban luhur.

【ASEMBLY AND DIMENSION】 Sadaya asesoris sareng petunjuk anu gampang kahartos kalebet. Anjeun ngan bisa rengse assembly tanpa usaha .

Vérsi 8539
Ukuran 500 * 250 * 950 mm
Jilid  
Unit mm
Bahan Awi
Warna Warna alam atanapi costomize
Ukuran Karton 520 * 300 * 50 mm
Bungkusan Nampa kustomisasi, kantong poli; kotak bodas; kotak warna; kotak PVC.
Ngamuat  
MOQ 1000
pangmayaran  
Tanggal pangiriman 60 poé sanggeus narima pembayaran deposit
Beurat kotor  
Logo LOGO ngaropéa

Aplikasi

Warna sareng ukuran tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

Solusi panyimpen anu pikaresepeun pikeun ruangan mana waé di bumi sareng jaga rohangan anjeun sacara alami beresih.

Sampurna pikeun nyimpen majalah, koran, anduk, sareng barang-barang sanés anu peryogi aksés gampang.

rak ieu nyadiakeun Anjeun sareng gudang stylish instan euweuh urusan dimana anjeun mutuskeun nempatkeun eta.

Mimitian perjalanan anjeun ka anjeun anu langkung produktif sareng ruang kerja anu langkung teratur.

Multifungsi; harga hébat; Produktip; Sababaraha gaya

Loba dipaké pikeun ruang tamu, Réstoran, Mall, Toko, jeung saterusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.