Grup Téhnologi Awi Panjang Co., Ltd.

Ngeunaan Perusahaan

factory-tour-1

Panjang Bambu Téhnologi Grup Co., Ltd. perenahna di Kacamatan Jianyang, Kota Nanping, Propinsi Fujian, Éta mangrupikeun perusahaan perdagangan saham-saham asing anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan produk rumah tangga awi, bahan hiasan wangunan awi sareng mesin otomasi awi, ngagaduhan 5 anak perusahaan sareng langkung ti 900 padamel.

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran sareng inovasi anu teras-terasan, Long Awi Group parantos janten produsén unggulan produk rumah tangga awi di Cina. Kalayan paningkatan anu teras-terasan tina investasi pikeun alat-alat canggih, Long Bambu Group ayeuna gaduh multi-fungsi lini produksi otomatis CNC, panangan robot calakan KUKA sareng alat-alat canggih anu canggih.

Dina industri produk awi, Grup Long Awi parantos netepkeun téknologi sareng kaunggulan mérek na, janten mérek terkenal di Cina.

Naon Urang Laksanakeun

Grup Awi Panjang mangrupikeun perusahaan perdagangan asing anu ngahijikeun R & D, desain, produksi sareng penjualan produk awi. Ieu utamina ngahasilkeun produk awi sareng kai, awi sareng jati kai, sareng sajabana Kalayan ngenalkeun lini produksi otomatis multi-fungsional CNC, panangan robot KUKA calakan sareng peralatan canggih berteknologi tinggi, ningkatkeun panilitian sareng pamekaran produk rumah tangga awi anu aya, di dina waktos anu sami dilegaan ka daérah énggal sapertos bahan awi ringan, mesin pengolahan otomatis awi sareng produk énggal sapertos produk FMCG.

Nanping Zhubeli E-commerce Co., Ltd.

Cabangna na Nanping Zhubeli E-commerce Co., Ltd., didirikeun dina Januari 2016, ngiringan impor sareng ékspor sareng penjualan online parabot, alat-alat méja, alat-alat dapur, perlengkapan kantor, jst.

Fujian Maker Steel sareng Awi Houseware Co., Ltd.

Fujian Maker Steel sareng Bambu Houseware Co., Ltd., didirikeun dina Méi 2018, ngagaduhan 25 patén-patén (kalebet 3 patén penemuan sareng 22 patén modél utiliti). Éta perusahaan komprehensif ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan beuli bumi stainless steel, produk dapur, produk kantor sareng produk awi waja. Numutkeun pangwangunan standar "pabrik héjo", perusahaan milih panyaringan otomatis perlindungan lingkungan canggih sareng lini produksi panyemprot otomatis sareng suhu lukisan otomatis suhu handap anu didamel ku Jérman. Éta parantos ngahontal langkung ti 70% prosés produksi ku otomatisasi sareng enol émisi formaldehida dina prosés nyemprot. Ayeuna, éta utamina ngahasilkeun produk gabungan tina awi waja sareng waja.

Fujian Bend Kreativitas Rumah Tangga Co., Ltd.

Fujian Bend Kreativitas Rumah Tangga Co., Ltd. didirikan dina Juni 2018. Ngagaduhan 16 patén-patén modél utiliti. Éta perusahaan khusus kana desain, produksi, penjualan sareng penjualan online barang kayu sareng awi benting, jati melengkung sareng asesoris; desain, produksi jeung penjualan jasa tina awi luar, parabotan bumi sareng jati. Éta perusahaan anu diorientasi ékspor perdagangan luar negeri. Kami parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun dua jinis produk (awi ngagulung sareng kai padet) sareng tilu seri produk (séri réstoran, séri kamar mandi sareng séri korsi). Di hareupna, perusahaan bakal ngandelkeun kaunggulan sumberdaya kelompok dina awi, kai awi, waja waja sareng proyek produk sanés pikeun ngembangkeun produk inovatif anu fokus kana bumi sareng jati melengkung, sareng janten produk bintang grup sareng perusahaan terkenal anu langkung kuat dina industri

Nanping Longtai Customised Houseware Co., Ltd.

Nanping Longtai Customized Houseware Co., Ltd. didirikan dina Januari 2020, utamina ngahasilkeun sareng penjualan perabotan bumi sareng rumah tangga khusus. Perusahaan diposisikan salaku pemasok produksi khusus anu cerdas, modular sareng khusus pikeun produk awi, fokus kana produk awi anu dipersonalisasi poténsial ayeuna sareng pikahareupeun. Ngaliwatan manajemén inpormasi sareng produksi unit, perusahaan fokus kana produksi ageung sareng standarisasi produk khusus anu dipersonalisasi. Dina tahap awal, perusahaan utamina ngalayanan jati awi anu disesuaikan, Di payunna, kustomisasi masing-masing tiasa diwujudkeun ngalangkungan pamekaran agén atanapi jaringan online, supados teras-terasan ningkatkeun daya saing inti perusahaan.

Fujian Longmei Inovasi Industri Co., Ltd.

Fujian Longmei Inovasi Industri Co, Ltd. didirikeun dina bulan Pébruari 2021, Hal ieu utamina dina aktipitas P&P, produksi sareng penjualan bahan awi, produk FMCG awi sareng mesin awi otomatis. Produk unggulan nyaéta awi FMCG sareng mesin otomasi ngolah awi. Perusahaan ngarencanakeun ngarengsekeun pangwangunan bubuk arang awi sareng jalur produksi pelat awi dina akhir taun 2021, sareng ngamimitian ngajalankeun produksi pinuh produk FMCG awi dina akhir taun 2022. (diarepkeun ngahasilkeun jarami amboo, piring awi, sét péso awi sareng garpuh, sareng potongan gantungan jaket awi).

Ayeuna, Grup Long Awi parantos kéngingkeun 169 patén anu sah (128 ti perusahaan induk), kalebet 17 patén penemuan (14 ti perusahaan induk)

Ayeuna, Grup Long Awi parantos kéngingkeun 169 patén anu sah (128 ti perusahaan induk), kalebet 17 patén penemuan (14 ti perusahaan induk)


Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.