Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Ngeunaan Company

pabrik-tur-1

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. perenahna di Kacamatan Jianyang, Kota Nanping, Propinsi Fujian, mangrupikeun perusahaan saham gabungan perdagangan asing anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan produk rumah tangga awi, bahan hiasan gedong awi. sareng mesin otomatisasi awi, éta ngagaduhan 5 anak perusahaan sareng langkung ti 900 karyawan.

Saatos langkung ti 10 taun pangwangunan sareng inovasi kontinyu, Long Bamboo Group parantos janten produsén produk rumah tangga awi di Cina.Jeung kanaékan kontinyu investasi di alat-alat canggih, Long Awi Grup kiwari boga multi-fungsi CNC garis produksi otomatis, KUKA calakan panangan robot jeung alat-alat canggih tinggi-tech lianna.

Dina industri produk awi, Long Bamboo Group geus ngadegkeun téhnologi ngarah sarta kaunggulan brand, jadi brand ngarah di Cina.

Naon Urang Laksanakeun

Long Bamboo Group mangrupikeun perusahaan perdagangan asing anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan produk awi.Ieu utamana ngahasilkeun awi jeung kai produk, awi jeung jati kai, jsb Jeung bubuka multi-fungsi CNC garis produksi otomatis, KUKA calakan panangan robot jeung alat-alat canggih tinggi-tech, ngaronjatkeun panalungtikan sarta pamekaran produk somah awi aya, di waktos nu sami dilegakeun ka wewengkon anyar kayaning bahan awi lightweight, awi mesin processing otomatis jeung produk anyar lianna kayaning produk FMCG.

Nanping Zhubeli E-commerce Co., Ltd.

Anak cabangna Nanping Zhubeli E-commerce Co., Ltd., diadegkeun dina Januari 2016, kalibet dina impor sareng ékspor sareng penjualan online jati, peralatan makan, perkakas dapur, suplai kantor, jsb.

Fujian Maker Steel and Bamboo Houseware Co., Ltd.

Fujian Maker Steel and Bamboo Houseware Co., Ltd., diadegkeun dina Méi 2018, ngagaduhan 25 patén-patén (kalebet 3 patén-patén penemuan sareng 22 patén modél utiliti).Ieu mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan perkakas rumah tangga stainless steel, produk dapur, produk kantor sareng produk awi baja.Numutkeun konstruksi baku tina "pabrik héjo", parusahaan milih molding otomatis panyalindungan lingkungan canggih tur garis produksi nyemprot otomatis tur-suhu low garis lukisan otomatis dijieun ku Jerman.Geus ngahontal leuwih ti 70% tina prosés produksi ku automation jeung enol émisi formaldehida dina prosés nyemprot.Ayeuna, éta utamana ngahasilkeun baja awi jeung kai baja produk digabungkeun.

Fujian Bend Kreativitas Houseware Co., Ltd.

Fujian Bend Kreativitas Houseware Co., Ltd didirikan dina Juni 2018.Has 16 patén-patén modél utiliti.Éta mangrupikeun perusahaan anu khusus dina desain, produksi, penjualan sareng penjualan online barang-barang kayu sareng awi, perabotan melengkung sareng asesoris;rarancang, produksi jeung jualan jasa awi outdoor, houseware kai jeung jati.Éta mangrupikeun perusahaan anu berorientasi ékspor perdagangan asing.Kami parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun dua jinis produk (awi bengkok sareng kai padet) sareng tilu séri produk (séri réstoran, séri mandi sareng séri korsi).Dina mangsa nu bakal datang, pausahaan bakal ngandelkeun kaunggulan sumberdaya grup dina awi, kai awi, baja awi jeung proyék produk lianna pikeun ngembangkeun produk inovatif fokus dina imah melengkung jeung jati, sarta jadi produk béntang grup sarta perusahaan well-dipikawanoh leuwih kuat. di industri

Nanping Longtai ngaropéa Houseware Co., Ltd.

Nanping Longtai Customized Houseware Co., Ltd. diadegkeun dina Januari 2020, utamina ngahasilkeun sareng penjualan parabot bumi sareng perkakas rumah tangga.Pausahaan ieu diposisikan salaku hiji calakan, modular jeung pribadi supplier produksi ngaropéa produk awi, fokus dina poténsi ayeuna jeung mangsa nu bakal datang produk awi pribadi.Ngaliwatan manajemén inpormasi sareng produksi unit, perusahaan museurkeun kana produksi skala ageung sareng standarisasi produk kustomisasi pribadi.Dina tahap awal, pausahaan utamana ngalayanan jati awi ngaropéa, Dina mangsa nu bakal datang, kustomisasi individu bisa diwujudkeun ngaliwatan ngembangkeun agén atawa jaringan online, ku kituna pikeun terus ngaronjatkeun daya saing inti usaha.

Fujian Longmei Innovation Industry Co., Ltd.

Fujian Longmei Innovation Industry Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Pebruari 2021, Utamana dina R&D, produksi sareng penjualan bahan awi, produk FMCG awi sareng mesin otomatis awi.Produk unggulan nyaéta FMCG awi sareng mesin otomatis ngolah awi.Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngaréngsékeun pangwangunan bubuk areng awi sareng jalur produksi piring awi dina ahir taun 2021, sareng mimiti ngajalankeun produksi pinuh produk FMCG awi dina ahir taun 2022. ( diperkirakeun ngahasilkeun jarami ambu, piring awi, sét péso awi jeung garpuh, jeung potongan gantungan jas awi).

Ayeuna, Long Bamboo Group geus kaala 169 patén-patén otorisasi (128 ti parusahaan induk), kaasup 17 patén-patén penemuan (14 ti parusahaan induk)

Ayeuna, Long Bamboo Group geus kaala 169 patén-patén otorisasi (128 ti parusahaan induk), kaasup 17 patén-patén penemuan (14 ti parusahaan induk)


Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.