Grup Téhnologi Awi Panjang Co., Ltd.

Ngeunaan Perusahaan

Panjang Bambu Téhnologi Grup Co., Ltd. perenahna di Kacamatan Jianyang, Kota Nanping, Propinsi Fujian, Éta mangrupikeun perusahaan perdagangan saham-saham asing anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan produk rumah tangga awi, bahan hiasan wangunan awi sareng mesin otomasi awi, ngagaduhan 5 anak perusahaan sareng langkung ti 900 padamel.

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.