Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Ngeunaan Company

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. perenahna di Kacamatan Jianyang, Kota Nanping, Propinsi Fujian, mangrupikeun perusahaan saham gabungan perdagangan asing anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan produk rumah tangga awi, bahan hiasan gedong awi. sareng mesin otomatisasi awi, éta ngagaduhan 5 anak perusahaan sareng langkung ti 900 karyawan.

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.