Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Grosir ngaropéa awi modern foldable rak sapatu tilu-lapisan portabel

Katerangan pondok:

【Premium Natural】rak sapatu kai dijieun ku phyllostachys pubescens ti gunung luhur kalawan stabilitas unggulan jeung ulet bari proofing mildew jeung beueus ngaliwatan varnishing lingkungan dina beungeut cai.

【Fine Workmanship】 Kalawan laminate sarta sudut burnished ulah tusuk kana leungeun anjeun; Kerangka tipe X ditingkatkeun kalayan desain ngaitkeun sacara total tanpa ngagolak


Rincian produk

Tag produk

【Premium Alami】rak sapatu kai dijieun ku phyllostachys pubescens ti gunung luhur kalawan stabilitas unggulan sarta tenacity bari proofing mildew sarta beueus ngaliwatan varnishing lingkungan dina beungeut cai.

【Kerjaan Halus】Kalawan laminate sarta sudut burnished ulah pricking kana leungeun anjeun; Kerangka tipe X ditingkatkeun kalayan desain ngaitkeun sacara total tanpa ngagolak

【Panyatur Praktis】Fungsina henteu ngan ukur salaku rak sapatu tapi ogé pikeun buku, penanaman pot jsb…

DSC_4782

【Desain Portabel】 Pamasangan bagian nol sareng desain lipat ngahémat waktos anjeun tina nempatkeun éta 【Kapasitas Mega】Kai rak sapatu kalayan 3 lapisan nyukupan kabutuhan sapopoé.

【Bahan Kualitas Tinggi】 Rak sapatu ieu didamel tina 100% awi alami, stabil, awét, henteu toksik sareng ramah lingkungan.

【Pamasangan basajan】 Teu aya alat pamasangan anu diperyogikeun, sareng henteu aya bagian anu rumit. Ngan muka rak sapatu pikeun dipaké. Merenah tur ngahemat waktos.

【Geulis sareng praktis】 Rak sapatu tiasa ditempatkeun di kamar, kamar mandi atanapi koridor. Henteu ngan ukur tiasa ngatur sapatu, buku atanapi pepelakan pot, tapi ogé hiasan kamar.

【Rupa-rupa gaya】 Rak sapatu ngagaduhan warna sareng ukuran anu béda, anjeun tiasa milih rak sapatu anu anjeun peryogikeun dumasar kana gaya ruangan.

Vérsi 8309
Ukuran 600 * 316 * 625mm
Jilid  
Unit mm
Bahan Awi
Warna Warna alam
Ukuran Karton 1 PC / CTN 775 * 615 * 70mm
Bungkusan  
Ngamuat  
MOQ 2000
pangmayaran  
Tanggal pangiriman 60 poé sanggeus narima pembayaran deposit
Beurat kotor  
Logo LOGO ngaropéa

Aplikasi

Dijieunna tina awi kualitas luhur mastikeun durability na. Sareng éta tiasa dianggo di jero ruangan ogé di luar dina balkon, sabab permukaan slatted awét tahan lembab.

Interval slat cocog pisan pikeun sagala jinis sapatu bahkan sapatu tinggi. Henteu ngan ukur rak sapatu tapi ogé rak panyimpen pikeun ngatur sadaya anu anjeun peryogikeun, pikeun ngajaga jalan asup anjeun, pacilingan, asrama, patio, ruangan leutak sareng garasi jauh tina kakacauan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.