Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Taros Kami

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Alamat

No.1 Longtai Park, Kota Xushi, Jianyang,

Kota Nanping, Propinsi Fujian, Cina

Surélék

info@longtaibamboo.com

 zouxin@longtaibamboo.com

WeChat

Bambu2021

Ninggalkeun Pesen anjeun:


Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.