Grup Téhnologi Awi Panjang Co., Ltd.

Bahan énggal- Déwan Awi Anu Dirata

Awi anu diratakeun nyaéta pikeun ngabungkus pipa awi anu asli tanpa rengat ngalangkungan peleburan sareng ngolah pipa awi kana lambaran awi, supados ngalegaan panggunaan bahan awi.

Flattened-Bamboo-Board

Produk awi anu dirata mangrupikeun bahan lempeng alami, janten tiasa dianggo dina lantai awi, papan motong awi, lapis awi, jati awi, karajinan awi sareng produk sanésna, anu ngagaduhan pasar anu lega pisan.

Flattened-Bamboo-Board2

Flattened-Bamboo-Board3

Kusabab bahan awi sadayana mangrupikeun salembar papan awi, lem henteu dianggo deui pikeun ngalegaan tali awi. Ku cara kieu, kontak langsung antara agén kimia (perekat) sareng tuangeun dihindari kalayan ngagunakeunana dina papan motong, anu ningkatkeun koefisien kaamanan pangan.

 

Flattened-Bamboo-Board4
Flattened-Bamboo-Board5

Téknologi pipir tina pipa awi atah parantos ningkat pisan babandingan panggunaan dibandingkeun sareng téknologi ngolah awi tradisional atah. Kusabab konsumsi bahan anu seueur ngirangan, biaya produk awi anu aya hubunganana tiasa dikirangan, janten pepelakan moso anu ramah lingkungan tiasa ngagentos kai sareng waja langkung lega, anu mangrupikeun réalisasi nyata "ngaganti awi pikeun kai" sareng "nganggona awi pikeun menangkeun kai ".


Pos waktos: Jun-22-2021

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.