Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Bahan anyar- Papan Awi Diratakeun

Awi datar nyaéta pikeun ngabuka bungkus awi asli tanpa retakan ngaliwatan lemes sareng ngolah pipa awi janten lambaran awi, supados ngalegaan panggunaan bahan awi.

Pipiring-Awi-Papan

Produk awi flattened mangrupakeun bahan plat alami, jadi bisa dipaké dina flooring awi, papan motong awi, triplek awi, jati awi, karajinan awi jeung produk lianna, nu boga pasar pisan lega.

Pipiring-Awi-Papan2

Pipiring-Awi-Papan3

Kusabab sakabeh bahan awi mangrupa sapotong sakabeh papan awi, lem geus euweuh dipaké pikeun ngalegaan strips awi.Ku cara kieu, kontak langsung antara agén kimia (élém) sareng tuangeun dihindari ku ngagunakeun éta dina papan motong, anu ningkatkeun koefisien kaamanan pangan.

 

Pipiring-Awi-Papan4
Pipiring-Awi-Papan5

Téknologi rarata pipa awi atah parantos ningkatkeun rasio panggunaan dibandingkeun sareng téknologi pangolahan awi atah tradisional.Alatan konsumsi bahan greatly ngurangan, biaya produk awi patali bisa ngurangan, ku kituna pabrik ramah lingkungan awi moso bisa ngaganti kai jeung baja leuwih lega, nu realisasi nyata "ngaganti awi pikeun kai" jeung "ngagunakeun. awi meunang kai”.


waktos pos: Jun-22-2021

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.