Grup Téhnologi Awi Panjang Co., Ltd.

Long Bambu Technology Group Co., Ltd. 2020 Laporan Tanggung Jawab Sosial

Dina taun 2020, Long Bambu Technology Group Co., Ltd. (anu disebatkeun ayeuna disebut "Perusahaan") bakal teras-terasan taat kana filosofi bisnis anu murah, polusi sareng kualitas tinggi. Nalika ngudag manpaat ékonomi, éta sacara aktip ngajaga hak-hak sah sareng kapentingan karyawan, ngubaran panyadia sareng konsumén kalayan integritas, aktipitas ngalindungan lingkungan, pangwangunan komunitas sareng usaha kesejahteraan masarakat sanésna, ngamajukeun pangembangan anu koordinasi sareng harmonis perusahaan éta nyalira sareng masarakat , sareng aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosial na. Laporan kinerja tanggung jawab sosial perusahaan pikeun 2020 sapertos kieu:

1. Nyiptakeun kinerja anu saé sareng nyegah résiko ékonomi

(1) Nyiptakeun kinerja anu saé sareng bagi hasil bisnis sareng investor
Manajemén perusahaan nyiptakeun kinerja anu saé salaku tujuan bisnis na, ngaoptimalkeun manajemén perusahaan, ningkatkeun kategori sareng jinis produk, ningkatkeun kualitas produk, teras-terasan ngajajah pasar internasional jati awi, sareng skala produksi sareng penjualan naék anyar luhur. Dina waktos anu sami, éta ngagantelkeun pentingna pikeun mayungan kapentingan sah investor sahingga investor tiasa pinuh ngabagi hasil operasional perusahaan.
(2) Ningkatkeun kontrol internal sareng nyegah résiko operasional
Numutkeun ciri bisnis sareng kabutuhan manajemén, perusahaan parantos netepkeun prosés kontrol internal, ngadegkeun sistem kontrol anu ketat pikeun tiap titik kendali résiko, sareng ningkat dana moneter, penjualan, pengadaan sareng suplai, manajemén aset tetep, kontrol anggaran, manajemén segel, akuntansi manajemén inpormasi, sareng sajabana Serangkaian sistem kontrol sareng kagiatan kontrol anu relevan parantos dilaksanakeun sacara épéktip. Dina waktos anu sasarengan, mékanisme pengawasan anu relevan laun ningkatkeun pikeun mastikeun palaksanaan épéktip tina pangendalian internal perusahaan.

2. Perlindungan hak padamel

Dina taun 2020, perusahaan bakal teras-terasan taat kana prinsip "terbuka, adil sareng adil" dina padamelan, nerapkeun konsép SDM tina "pagawé mangrupikeun nilai inti perusahaan", salawasna ngutamakeun jalma, hormat sareng ngarti sareng paduli pagawé, mastikeun pisan sareng ningkatkeun padamelan, Palatihan, PHK, gaji, penilaian, promosi, ganjaran sareng hukuman sareng sistem manajemén personil sanés mastikeun pangwangunan anu stabil pikeun sumberdaya manusa perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan terus ningkatkeun kualitas karyawan ku nguatan latihan pagawé sareng neraskeun pendidikan, sareng ngalangkungan mékanisme insentif pikeun ngajaga bakat anu luar biasa sareng mastikeun stabilitas tanaga. Suksés nerapkeun rencana kapamilikan saham karyawan, ngamajukeun sumanget sareng kohési karyawan, sareng ngabagi judul pamekaran perusahaan.
(1) Perekrutan sareng pamekaran palatihan pagawé
Perusahaan nyerep bakat anu luar biasa anu diperyogikeun ku perusahaan ngalangkungan sababaraha saluran, sababaraha cara, sareng sadayana, ngaliput manajemén, téknologi, sareng sajabana, sareng nuturkeun prinsip kasetaraan, sukarela, sareng konsensus pikeun nyimpulkeun kontrak tanaga kerja dina bentuk tinulis. Dina prosés padamelan, perusahaan nyusun rencana pelatihan taunan numutkeun kabutuhan padamelan sareng kabutuhan pribadi, sareng ngalaksanakeun étika propésional, kasadaran kontrol résiko sareng latihan pangetahuan profesional pikeun sadaya jinis padamel, sareng ngalaksanakeun penilaian sasarengan syarat penilaian. Narékahan pikeun ngahontal pamekaran umum sareng kamajuan antara perusahaan sareng padamel.
(2) Perlindungan kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng produksi aman
Perusahaan parantos netepkeun sareng ningkatkeun sistem kasalametan tanaga gawé sareng kaséhatan, mastikeun ngalaksanakeun peraturan sareng standar kasalametan tanaga gawé nasional, nyayogikeun kasalametan tanaga gawé sareng kaséhatan pikeun pagawé, ngayakeun palatihan anu relevan, ngarumuskeun rencana darurat anu relevan sareng ngalaksanakeun latihan, sareng nyayogikeun lengkep sareng pasokan panyalindungan tanaga gawé tepat waktu. , Sareng dina waktos anu sami nguatkeun perlindungan padamelan anu ngalibatkeun bahaya padamelan. Perusahaan penting pisan pikeun kaamanan dina produksi, sareng sistem produksi kaamanan anu saé anu saluyu sareng peraturan sareng standar nasional sareng industri, sareng ngalakukeun pamariksaan produksi kaamanan sacara rutin. Dina taun 2020, perusahaan bakal ngalaksanakeun sababaraha kagiatan unik, ngayakeun sababaraha latihan rencana darurat darurat sareng lingkungan kaamanan, nguatkeun kasadaran karyawan pikeun produksi anu aman; ngamajukeun kaamanan internal audit audit, promosikeun kaamanan perusahaan janten manajemen normal, sahingga teu aya jalan buntu dina kerja kaamanan internal perusahaan.
(3) Jaminan kasejahteraan pikeun padamel
Perusahaan sadar nanganan sareng mayar asuransi mancén, asuransi médis, asuransi pangangguran, asuransi kacilakaan kerja, sareng asuransi mitoha pikeun pagawé saluyu sareng sarat anu aya hubunganana, sareng nyayogikeun tuang damel anu bergizi. Perusahaan henteu ngan ukur ngajamin yén tingkat gaji karyawan langkung luhur tibatan standar rata-rata lokal, tapi ogé laun ningkatkeun gaji numutkeun tingkat pangembangan perusahaan, janten sadayana padamel tiasa ngabagi hasil pangwangunan perusahaan.
(4) Ngamajukeun kaharmonisan sareng stabilitas hubungan pagawé
Luyu sareng sarat pangaturan anu aya hubunganana, perusahaan parantos ngadegkeun organisasi serikat padagangan pikeun miara sareng ngahargaan sarat anu wajar pikeun padamel pikeun mastikeun yén pagawé ngagaduhan hak-hak pinuh dina pamaréntahan perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan ngutamakeun penting pisan pikeun perawatan humanistik, nguatkeun komunikasi sareng patukeuran sareng padamel, ngeuyeuban kagiatan budaya sareng olahraga karyawan, sareng ngawangun hubungan pagawé anu harmonis sareng stabil. Salaku tambahan, ngalangkungan pamilihan sareng pahala pikeun pagawé anu pinunjul, antusiasme pagawé pinuh digerakkeun, pangakuan karyawan kana budaya perusahaan ningkat, sareng kakuatan centripetal perusahaan ditingkatkeun. Karyawan perusahaan ogé nunjukkeun sumanget solidaritas sareng gotong royong, sareng aktip masihan bantuan nalika padamel ngalaman kasusah pikeun ngabantosan kasusah.

3. Perlindungan hak sareng kapentingan supplier sareng konsumén

Dimimitian ti jangkungna strategi pangembangan perusahaan, perusahaan parantos ngagantelkeun pentingna pisan kana tanggung jawabna pikeun panyadia sareng konsumén, sareng ngarawat panyadia sareng konsumén kalayan integritas.
(1) Perusahaan teras-terasan ningkatkeun prosés pangadaan, netepkeun sistem pengadaan anu adil sareng adil, sareng nyiptakeun lingkungan anu saé pikeun panyadia. Perusahaan parantos ngadegkeun file panyadia sareng leres-leres nurut sareng minuhan kontrak pikeun mastikeun hak sah sareng kapentingan supplier. Perusahaan nguatkeun kerjasama bisnis sareng pemasok sareng ngamajukeun pamekaran umum kadua pihak. Perusahaan aktip ngamajukeun padamelan Inok pemasok, sareng standarisasi sareng standarisasi padamelan pengadaan parantos langkung ditingkatkeun. Di hiji sisi, éta ngajamin kualitas produk anu dipésér, sareng di sisi séjén, éta ogé ngamajukeun paningkatan tingkat manajemén supplier nyalira.
(2) Perusahaan ngutamakeun penting pisan pikeun gawé kualitas produk, mastikeun ngadalikeun kualitas, netepkeun mékanisme manajemén kualitas produk jangka panjang sareng sistem manajemen kualitas anu komprehensif, sareng ngagaduhan kualifikasi bisnis produksi anu sampurna. Perusahaan mariksa produk saluyu sareng standar inspeksi sareng prosedur. Perusahaan parantos ngalangkungan sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sareng sistem sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan kerja ISO45001. Salaku tambahan, perusahaan parantos ngaluluskeun seueur sertifikasi otoritas internasional: produksi FSC-COC sareng ranté pamasaran sertifikasi panjagaan, Inok tanggung jawab sosial BSCI Éropa sareng sajabana. Ku ngalaksanakeun standar kualitas anu ketat sareng nyoko kana ukuran kontrol kualitas anu taliti, urang bakal nguatkeun kontrol kualitas sareng jaminan dina sagala aspek tina kualitas pengadaan bahan baku, kontrol prosés produksi, kendali tautan penjualan, jasa téknis saatos penjualan, sareng sajabana, pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng kualitas layanan, sareng nyayogikeun palanggan Pikeun ngahontal produk anu aman sareng jasa kualitas luhur.

4. Perlindungan lingkungan sareng pamekaran berkelanjutan

Perusahaan terang yén perlindungan lingkungan mangrupikeun salah sahiji tanggung jawab sosial perusahaan. Perusahaan penting pisan pikeun ngaréspon pemanasan global sareng sacara proaktif ngalaksanakeun verifikasi émisi karbon. Émisi karbon dina taun 2020 bakal 3.521t. Perusahaan nuturkeun jalur produksi anu langkung bersih, ékonomi sirkular, sareng pamekaran héjo, ngaleungitkeun énergi tinggi, polusi tinggi, sareng metode produksi berkapasitas rendah, nyandak tanggung jawab ngajaga lingkungan stakeholder, sareng ngahontal pangwangunan anu berkelanjutan, bari ngusahakeun Pangaruh kana pihak-pihak dina ranté suplai, Parantos sadar pamekaran produksi héjo pikeun pemasok hulu sareng hilir sareng distributor perusahaan, sareng parantos ngadorong perusahaan di industri sasarengan nyandak jalan pangwangunan héjo sareng sustainable. Perusahaan aktip ningkatkeun lingkungan kerja pagawé, nyiptakeun lingkungan kerja anu aman sareng nyaman, ngajagi karyawan sareng masarakat tina cilaka sareng ngajagi lingkungan, sareng ngawangun perusahaan modéren héjo sareng ékologis.

5. Hubungan Komunitas sareng Kasejahteraan Umum

Sumanget perusahaan: inovasi sareng terobosan, tanggung jawab sosial. Perusahaan parantos lami komitmen pikeun ngembangkeun usaha kasajahteraan masarakat, ngadukung pendidikan, ngabantosan dina ngamajukeun pangembangan ékonomi daérah sareng kagiatan kasejahteraan masarakat sanés. Tanggung jawab Lingkungan: Perusahaan nuturkeun jalur produksi anu langkung bersih, ékonomi sirkular, sareng pangembangan héjo pikeun ngahontal pangwangunan anu berkelanjutan. Salaku conto, dina taun 2020, perusahaan bakal nyusun rencana pikeun ngirangan konsumsi énergi sareng paningkatan lingkungan, tina bahan baku, konsumsi énergi, "limbah padet, cai limbah, panas limbah, gas limbah, jst." "Manajemén parangkat ngalangkungan siklus produksi, sareng ngupayakeun ngawangun mérek perusahaan" hemat sumberdaya sareng ramah lingkungan ". Ka payunna, perusahaan bakal teraskeun ningkatkeun inpéstasi na dina komunitas sareng usaha kesejahteraan umum.

Grup Téhnologi Awi Panjang Co., Ltd.

30 Nopémber 2020

1

Pos waktos: Jun-01-2021

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.