Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. Laporan Tanggung Jawab Sosial 2020

Dina 2020, Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. (satuluyna disebut "Perusahaan") bakal terus taat kana filosofi bisnis béaya rendah, polusi jeung kualitas luhur.Nalika ngudag kauntungan ékonomi, éta aktip ngajaga hak sah sareng kapentingan karyawan, ngarawat supplier sareng konsumén kalayan integritas, aktip kalibet dina perlindungan lingkungan, pangwangunan komunitas sareng kagiatan karaharjaan umum anu sanés, ngamajukeun pangwangunan anu koordinasi sareng harmonis tina perusahaan sareng masarakat. , sarta aktip minuhan tanggung jawab sosial na.Laporan kinerja tanggung jawab sosial perusahaan pikeun 2020 nyaéta kieu:

1. Jieun kinerja alus sarta nyegah resiko ékonomi

(1) Jieun kinerja alus sarta babagi hasil bisnis jeung investor
Manajemén perusahaan nyandak kreasi kinerja anu saé salaku tujuan bisnisna, ngaoptimalkeun manajemén perusahaan, ningkatkeun kategori sareng jinis produk, ningkatkeun kualitas produk, terus ngajalajah pasar internasional jati awi, sareng skala produksi sareng penjualan pencét énggal. luhur.Dina waktu nu sarua, éta nempel pentingna ngajaga kapentingan sah investor ku kituna investor bisa pinuh Bagikeun hasil operasi parusahaan.
(2) Ningkatkeun kontrol internal sareng nyegah résiko operasional
Numutkeun ciri bisnis jeung kabutuhan manajemén, parusahaan geus ngadegkeun hiji prosés kontrol internal, ngadegkeun sistem kontrol ketat pikeun tiap titik kontrol resiko, sarta ningkat dana moneter, jualan, ngayakeun jeung suplai, manajemén asset tetep, kontrol anggaran, manajemén segel, akuntansi. manajemén informasi, jsb runtuyan sistem kontrol jeung kagiatan kontrol relevan geus éféktif dilaksanakeun.Dina waktos anu sami, mékanisme pangawasan anu relevan sacara bertahap ningkat pikeun mastikeun palaksanaan efektif kontrol internal perusahaan.

2. Perlindungan hak pagawe

Dina 2020, pausahaan bakal terus taat kana prinsip "terbuka, adil jeung adil" dina pagawean, nerapkeun konsep SDM "karyawan mangrupakeun nilai inti parusahaan", salawasna nempatkeun jalma kahiji, pinuh hormat jeung ngarti tur miara. karyawan, mastikeun abide ku tur ningkatkeun pagawean, Pelatihan, PHK, gaji, assessment, promosi, ganjaran jeung punishments sarta sistem manajemen tanaga séjén mastikeun ngembangkeun stabil tina SDM parusahaan.Dina waktos anu sami, perusahaan terus ningkatkeun kualitas karyawan ku cara nguatkeun pelatihan karyawan sareng neraskeun pendidikan, sareng ngalangkungan mékanisme insentif pikeun nahan bakat anu luar biasa sareng mastikeun stabilitas tanaga.Hasilna ngalaksanakeun rencana kapamilikan saham karyawan, ngamajukeun sumanget sareng kohési karyawan, sareng ngabagi gelar pangembangan perusahaan.
(1) Rekrutmen sareng pelatihan pengembangan karyawan
Pausahaan absorbs bakat beredar diperlukeun ku parusahaan ngaliwatan sababaraha saluran, sababaraha métode, sarta sagala-buleud, ngawengku manajemén, téhnologi, jeung sajabana, sarta nuturkeun prinsip sarua, voluntariness, sarta konsensus pikeun nyimpulkeun kontrak kuli dina formulir tinulis.Dina prosés gawé, pausahaan ngarumuskeun rencana latihan taunan nurutkeun sarat pakasaban sarta kabutuhan pribadi, sarta ngalaksanakeun etika profésional, kasadaran kontrol resiko jeung latihan pangaweruh profésional pikeun sakabéh jenis pagawé, sarta ngalaksanakeun assessments ditéang jeung sarat assessment.Narékahan pikeun ngahontal pangwangunan sareng kamajuan umum antara perusahaan sareng karyawan.
(2) Perlindungan kaséhatan sareng kaamanan padamelan sareng produksi anu aman
Pausahaan parantos ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem kaamanan sareng kaséhatan tanaga gawé, mastikeun ngalaksanakeun peraturan sareng standar kasalametan tenaga kerja nasional sareng kaséhatan, nyayogikeun pendidikan kasalametan sareng kaséhatan tanaga kerja ka karyawan, ngatur pelatihan anu relevan, nyusun rencana darurat anu relevan sareng ngalaksanakeun latihan, sareng nyayogikeun lengkep sareng suplai panyalindungan kuli timely., Sarta dina waktos anu sareng strengthened panangtayungan jobs ngalibetkeun hazards Mikrobiologi.Pausahaan nempel pentingna hébat kana kaamanan dina produksi, kalawan sistem produksi kaamanan sora nu sasuai jeung peraturan nasional jeung industri jeung standar, sarta ngalaksanakeun inspeksi produksi kaamanan rutin.Taun 2020, perusahaan bakal ngalaksanakeun rupa-rupa kagiatan unik, ngayakeun rupa-rupa latihan rencana tanggap darurat kajadian lingkungan sareng kaamanan, nguatkeun kasadaran karyawan ngeunaan produksi aman;ngamajukeun kaamanan karya Inok internal, Ngamajukeun karya kaamanan parusahaan kana manajemén dinormalisasi, ku kituna teu aya tungtung maot dina karya kaamanan internal parusahaan.
(3) Jaminan kesejahteraan karyawan
Pausahaan sadar handles tur mayar asuransi mancén, asuransi médis, asuransi pangangguran, asuransi tatu gawé, sarta asuransi maternity pikeun pagawé luyu jeung sarat relevan, sarta nyadiakeun hidangan digawé bergizi.Pausahaan lain ngan ukur ngajamin yén tingkat gaji pagawé leuwih luhur ti standar rata-rata lokal, tapi ogé laun-laun naékkeun gaji nurutkeun tingkat pangwangunan pausahaan, sangkan sakabéh pagawé bisa babagi hasil pangwangunan perusahaan.
(4) Ngamajukeun harmoni jeung stabilitas hubungan pagawe
Luyu sareng sarat peraturan anu relevan, perusahaan parantos ngadegkeun organisasi serikat pekerja pikeun miara sareng ngahargaan sarat anu lumrah pikeun karyawan pikeun mastikeun yén karyawan ngagaduhan hak pinuh dina tata kelola perusahaan.Dina waktos anu sami, perusahaan nempelkeun pentingna pikeun perawatan humanistik, nguatkeun komunikasi sareng bursa sareng karyawan, ningkatkeun kagiatan budaya sareng olahraga karyawan, sareng ngawangun hubungan karyawan anu harmonis sareng stabil.Salaku tambahan, ngaliwatan seleksi sareng ganjaran karyawan anu luar biasa, antusiasme karyawan pinuh digerakkeun, pangakuan karyawan kana budaya perusahaan ningkat, sareng kakuatan centripetal perusahaan ditingkatkeun.Karyawan pausahaan ogé némbongkeun sumanget solidaritas jeung gotong royong, sarta aktip ngalegaan leungeun nulungan nalika pagawe ngalaman kasusah pikeun mantuan nungkulan kasusah.

3. Perlindungan hak jeung kapentingan suppliers sarta konsumén

Mimitian ti jangkungna strategi ngembangkeun perusahaan, parusahaan geus salawasna napel pentingna hébat kana tanggung jawab na ka suppliers na konsumén, sarta Ngaruwat suppliers na konsumén kalawan integritas.
(1) Pausahaan terus-terusan ningkatkeun prosés pengadaan, netepkeun sistem pengadaan anu adil sareng adil, sareng nyiptakeun lingkungan kompetitif anu hadé pikeun para supplier.Pausahaan geus ngadegkeun file supplier jeung mastikeun abides ku jeung minuhan kontrak pikeun mastikeun hak sah jeung kapentingan suppliers.Pausahaan strengthens gawé babarengan bisnis jeung suppliers sarta promotes ngembangkeun umum duanana pihak.Pausahaan aktip ngamajukeun karya audit supplier, sareng standarisasi sareng standarisasi padamelan pengadaan parantos ningkat.Di hiji sisi, éta ngajamin kualitas produk anu dipésér, sareng di sisi sanésna, éta ogé ngamajukeun perbaikan tingkat manajemén supplier sorangan.
(2) Pausahaan nempel pentingna hébat kana karya kualitas produk, mastikeun ngadalikeun kualitas, ngadegkeun mékanisme manajemén kualitas produk jangka panjang sarta sistem manajemen kualitas komprehensif, sarta ngabogaan kualifikasi bisnis produksi sampurna.Pausahaan mariksa produk saluyu sareng standar sareng prosedur pamariksaan.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan ISO45001.Salaku tambahan, perusahaan parantos ngalangkungan seueur sertipikasi otoritatif internasional: produksi FSC-COC sareng sertifikasi ranté pamasaran sertifikasi hak asuh, Inok tanggung jawab sosial Éropa BSCI sareng saterasna.Ku ngalaksanakeun standar kualitas anu ketat sareng ngadopsi ukuran kadali kualitas anu cermat, urang bakal nguatkeun kadali kualitas sareng jaminan dina sagala aspek ti kualitas pengadaan bahan baku, kontrol prosés produksi, kontrol link penjualan, jasa téknis saatos penjualan, sareng sajabana, pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng kualitas layanan, sarta nyadiakeun konsumén jeung Dina raraga ngahontal produk aman tur jasa kualitas luhur.

4. Perlindungan lingkungan sareng pangwangunan sustainable

Perusahaan terang yén perlindungan lingkungan mangrupikeun salah sahiji tanggung jawab sosial perusahaan.Pausahaan nempel penting pisan pikeun ngaréspon kana pemanasan global sareng sacara proaktif ngalaksanakeun verifikasi émisi karbon.Émisi karbon dina 2020 bakal 3,521t.Pausahaan taat kana jalur produksi cleaner, ékonomi sirkular, sarta pangwangunan héjo, eliminates tinggi-énergi, polusi tinggi, jeung métode produksi-kapasitas low, nyandak tanggung jawab ngajaga lingkungan stakeholder, sarta ngahontal pangwangunan sustainable, bari exerting. pangaruh dina pihak dina ranté suplai , Geus sadar ngembangkeun produksi héjo pikeun suppliers hulu jeung hilir sarta distributor sahiji perusahaan, sarta geus disetir usaha di industri pikeun babarengan nyandak jalan pangwangunan héjo sarta sustainable.Pausahaan aktip ningkatkeun lingkungan kerja karyawan, nyiptakeun lingkungan kerja anu aman sareng nyaman, ngajagi karyawan sareng masarakat tina cilaka sareng ngajaga lingkungan, sareng ngawangun perusahaan modern anu héjo sareng ékologis.

5. Hubungan Masyarakat jeung Kesejahteraan Umum

Semangat perusahaan: inovasi sareng terobosan, tanggung jawab sosial.Pausahaan geus lila komitmen pikeun ngembangkeun usaha karaharjaan umum, ngarojong atikan, mantuan dina promosi pangwangunan ékonomi régional jeung kagiatan karaharjaan umum lianna.Tanggung jawab Lingkungan: Pausahaan taat kana jalur produksi anu langkung bersih, ékonomi sirkular, sareng pamekaran héjo pikeun ngahontal pangwangunan sustainable.Contona, dina taun 2020, pausahaan baris nyusun rencana pikeun ngurangan konsumsi énérgi jeung perbaikan lingkungan, ti bahan baku, konsumsi énergi, "runtah padet, cai limbah, panas runtah, gas runtah, jsb"."Manajemén Equipment ngalir ngaliwatan sakabéh siklus produksi, sarta narékahan pikeun ngawangun hiji" sumberdaya-nyimpen sarta ramah-lingkungan "brand perusahaan. Dina mangsa nu bakal datang, parusahaan bakal terus ngaronjatkeun investasi na di komunitas sarta undertakings karaharjaan umum.

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

30 Nopémber 2020

1

waktos pos: Jun-01-2021

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.