Grup Téhnologi Awi Panjang Co., Ltd.

Sértipikat perusahaan

Éta parantos hasil ngalirkeun sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sistem manajemen énergi ISO50001, sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan ISO45001, sistem manajemen terpadu industrialisasi sareng industrialisasi, ranté pangawasan FSC sareng pamasaran. Salaku tambahan, éta ogé parantos lulus sertifikasi BV sareng DDS ngeunaan peraturan kai Uni Éropa. Mangrupikeun salah sahiji kumpulan indéks perusahaan mékanisme indéks produk leuweung Cina.

certifi-41

Sertipikat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001: 2015

certifi-51

Sertipikat sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001: 2015

certifi-61

Sertipikat sertifikasi sistem kasehatan sareng kasalametan padamelan ISO 45001: 2018

certifi-11

Sertipikat sistem manajemen pikeun énergi
ISO 50001: 2018

certifi-21

Verifikasi kaamanan global

certifi-31

Sértipikat FSC SGSHK-COC-011399


Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.