Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Kotak panyimpen persegi panjang awi tiasa nyimpen rupa-rupa barang dina kasempetan naon waé

Katerangan pondok:

[Rupa-rupa ukuran]: Kotak panyimpen ieu tiasa pinuh nyumponan kabutuhan hirup anjeun, sareng tiasa diproduksi dumasar kana kabutuhan anjeun.

[Awét sareng menawan]:Awi tumuwuh gancang sarta lestari. Ieu mangrupakeun bahan tangguh nu bisa dipaké salaku méja, méja bedside, rak tampilan jeung hiasan imah di ruang tamu, pangkeng, dapur jeung kamar mandi.


Rincian produk

Tag produk

[Rupa-rupa ukuran]: Kotak panyimpen ieu tiasa pinuh nyumponan kabutuhan hirup anjeun, sareng tiasa diproduksi dumasar kana kabutuhan anjeun.

[Awét sareng menawan]: Awi tumuwuh gancang sarta lestari. Éta bahan tangguh anu tiasa dianggo salaku méja, méja ranjang, rak tampilan sareng hiasan bumi di ruang tamu, pangkeng, dapur sareng kamar mandi.

[Kumaha ngagunakeun]:Paké nurutkeun pangabutuh anjeun; di pangkeng, Anjeun bisa nyimpen perhiasan (kayaning necklaces jeung cingcin), sarta ngatur kosmétik (kayaning Polandia kuku jeung lipstik); di ruang tamu anjeun tiasa nempatkeun jarum, benang sareng spools; di kantor, anjeun tiasa Teundeun pens, klip kertas jeung staples. Di dapur, anjeun tiasa nyimpen botol bumbu, tableware, cangkir, sagala snacks favorit anjeun - bar énergi atawa bar protéin, granola atawa campuran biskuit rasa, biskuit atawa biskuit, sarta eta oge gampang pikeun nyimpen baking suplai. Éta tiasa disimpen dina laci atanapi dina desktop.

shounahe-02-1

[Kualitas luhur]:100% kotak panyimpen awi kualitas luhur mangrupikeun alternatif anu alami, tiasa diperbaharui sareng awét, anu tiasa ngagentos kotak hiasan kayu keras sareng kotak panyimpen laci. Awi gaduh résistansi alami pikeun noda, bau sareng baktéri, sareng éta henteu ngabahayakeun pikeun lingkungan. Gampang pikeun ngabersihan kalayan sabun nétral sareng cai, sareng ngabersihan ku kaén beueus anu lembut; pikeun hasil nu pangsaena, mangga garing tuntas

Vérsi 07769
Ukuran 230 * 152 * 64 mm
Jilid 22,4m³
Unit PCS
Bahan Awi
Warna Alami
Ukuran Karton 465 * 240 * 150mm
Bungkusan Bungkusan adat
Ngamuat 6 PCS/CTN
MOQ 2000
pangmayaran 30% TT salaku deposit, 70% TT ngalawan salinan ku B / L
Tanggal pangiriman Ulang pesenan 45 dinten, pesenan énggal 60 dinten
Beurat kotor Ngeunaan 1 kg
Logo Produk bisa dibawa Logo Branding customer urang

Aplikasi

Kotak panyimpen awi alam ieu tiasa gampang ngatur rohangan leutik atanapi rohangan dapur anu rame sareng ngahindarkeun kabingungan. Cocog jeung counters, cabinets, cabinets neundeun dahareun, jsb Tetep cabinets dina urutan jeung ngaleungitkeun kabingungan; bisa dipaké pikeun sakabeh kulawarga, bisa dipaké pikeun kantor imah, kamar karajinan, bedrooms, mandi, laundry / lounges umum jeung garages; cocog pisan pikeun imah, apartemen, apartemen, asrama, caravans, cabins na Camper


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.