Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Kualitas luhur Eco-friendly Awi Stackable Rak sapatu

Katerangan pondok:

Tetep sapatu anjeun diatur kalawan modern jeung elegantly dirancang Oceanstar 3-Tier Bamboo Shoe Rack.

The slat kabuka dina unggal undakan ngamungkinkeun petikan hawa antara sapatu pikeun ngaleutikan bau tina sapatu.


Rincian produk

Tag produk

Tetep sapatu anjeun diatur kalawan modern jeung elegantly dirancang Oceanstar 3-Tier Bamboo Shoe Rack.

The slat kabuka dina unggal undakan ngamungkinkeun petikan hawa antara sapatu pikeun ngaleutikan bau tina sapatu.

Nampilkeun rak sapatu Oceanstar salaku kado atanapi dianggo pikeun bumi anjeun nyalira.

Penampilan kontemporer sareng desain rak sapatu moal pernah katingali kuno sareng muji jinis sapatu naon waé.

Rak sapatu dirarancang kalayan gagang anu dibunderkeun pikeun masihan tampilan anu éstétis.

Desain ieu ogé nawiskeun kanyamanan anu langkung ageung sareng gampang dibawa nalika mindahkeun rak sapatu.

DSC_4801

Sajaba ti éta, edges rounded ieu nyegah résiko tatu salila transportasi.

Unggal tingkat ngagaduhan desain slatted pikeun ningkatkeun sirkulasi hawa anu optimal sareng nyegah akumulasi bau.

Sababaraha tingkatan tiasa dianggo pikeun nahan koleksi asesoris bumi anjeun salian ti koleksi sapatu anjeun.

Salaku tambahan, desain ieu masihan rak sapatu tampilan kontemporer pikeun lingkungan bumi anjeun.

Ukuran kompak rak sapatu ngajadikeun éta pas pikeun rohangan naon waé di bumi.

Éta tiasa pas dina sudut atanapi sudut bumi anjeun. Leuwih ti éta, éta lightweight, nu nyandak gampang portability sakuliah imah.

Vérsi 8302
Ukuran 500 * 300 * 500mm
Jilid  
Unit mm
Bahan Awi
Warna Warna alam
Ukuran Karton 5PC / CTN 520 * 460 * 325mm
Bungkusan  
Ngamuat  
MOQ 2000
pangmayaran  
Tanggal pangiriman 60 poé sanggeus narima pembayaran deposit
Beurat kotor  
Logo LOGO ngaropéa

Aplikasi

Rak sapatu ieu tiasa dianggo dina 3 cara anu béda pikeun nyocogkeun kana rupa-rupa daérah atanapi rohangan. Anjeun tiasa tumpukan rak sapatu ieu vertikal ngagunakeun di wewengkon nu leuwih leutik, samping ku samping pikeun ngajaga jangkungna low jeung mere Anjeun kamampuhan pikeun nyimpen underneath hal kawas bangku, atawa individual pikeun dipaké dina dua kamar béda atawa wewengkon gudang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.