Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Awi karbon baja bungbu rak-vertikal dua tingkat rak gudang tableware

Katerangan pondok:

The bracket tina rak dijieunna tina baja karbon, nu teu gampang karat. Kami nganggo pipa baja kuadrat anu langkung kuat sareng langkung stabil. Hideung bodas bisa disemprot dina beungeut cai. rak dijieunna tina awi kualitas luhur, bahan alam murni, kaséhatan sarta kaamanan, stabilitas luhur, desain kerung, euweuh akumulasi cai, ventilasi jeung tahan mildew.


Rincian produk

Tag produk

The bracket tina rak dijieunna tina baja karbon, nu teu gampang karat. Kami nganggo pipa baja kuadrat anu langkung kuat sareng langkung stabil. Hideung bodas bisa disemprot dina beungeut cai. rak dijieunna tina awi kualitas luhur, bahan alam murni, kaséhatan sarta kaamanan, stabilitas luhur, desain kerung, euweuh akumulasi cai, ventilasi jeung tahan mildew.

Desain anu basajan, gampang pikeun ngabersihan tur masang.

Rak ngadopsi desain unik tina dua rak, anu tiasa nahan langkung seueur barang sareng maksimalkeun pamakean lomari sareng ruang panyimpen dapur.

Desain ieu cocog pisan pikeun dapur atanapi sudut bumi anjeun, nambihan langkung genah sareng tempat panyimpen anu cocog. Jieun gudang instan dimana anjeun peryogi eta. Ukuran rak kami sampurna pikeun sudut kalolobaan kabinet sareng pacilingan di bumi anjeun.

shounajia03-4

Pamasanganna saderhana, ngan ukur butuh lima menit pikeun nyaluyukeun liang sareng kencangkeun dalapan screws.

Vérsi 202001
Ukuran 375 * 200 * 212 mm
Jilid 159m³
Unit PCS
Bahan Awi + baja karbon
Warna Alami & Warna Varnish + baja karbon bodas
Ukuran Karton 525 * 448 * 445 mm
Bungkusan Bungkusan adat
Ngamuat 20 PCS / CTN
MOQ 2000PCS
pangmayaran 30% TT salaku deposit, 70% TT ngalawan salinan ku B / L
Tanggal pangiriman Ulang pesenan 45 dinten, pesenan énggal 60 dinten
Beurat kotor Ngeunaan 2kg
Logo Produk bisa dibawa Logo Branding customer urang

Aplikasi

 Loba dipaké di dapur, éta cocog pisan pikeun ngatur botol bumbu, piring, mangkok, cangkir jeung beling exquisite lianna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nempatkeun kosmétik sareng buku di pangkeng. Éta ogé tiasa dianggo di kantor, pangajian, kamar mandi sareng tempat-tempat sanés. Hal ieu kacida cocog pikeun pamakéan dina counters, desks na cabinets, sarta bisa nyieun gudang tambahan ampir mana. rak kami exquisite na exquisite, anjeun tiasa nyimpen sarta nembongkeun sagala rupa anjeun. Gaya saderhana na ngahias countertops dapur anjeun sareng nambihan rasa desain anu langkung kuat ka bumi anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.