Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

kotak gudang laci awi alam bisa nyimpen tableware jeung item nu sejen

Katerangan pondok:

1.Multi-Tujuan: Pangatur laci ieu tiasa dianggo pikeun nyimpen barang-barang alit sapertos peralatan makan, perhiasan, alat tulis sareng alat. Ieu bisa dipaké di dapur, ruang tamu, pangkeng jeung utiliti kamar jsb Ieu cocog pikeun aplikasi tina rupa-rupa barang dina sababaraha kali.


Rincian produk

Tag produk

1.Multi-Tujuan: Pangatur laci ieu tiasa dianggo pikeun nyimpen barang-barang alit sapertos peralatan makan, perhiasan, alat tulis sareng alat. Ieu bisa dipaké di dapur, ruang tamu, pangkeng jeung utiliti kamar jsb Ieu cocog pikeun aplikasi tina rupa-rupa barang dina sababaraha kali.

2.Expandable na adjustable cutlery organizer: rak cutlery kami boga desain adjustable kalawan 3 nepi ka 5 compartments. Dua kompartemen anu tiasa dilegakeun tiasa ngabantosan ngatur sadaya alat makan, alat makan sareng pérak anjeun. Kompartemen sentral anu digedékeun bakal ngabantosan nyimpen barang anu langkung ageung.

3.Metoda panyimpen anu praktis sareng sampurna: Pangatur awi ieu tiasa nyimpen barang-barang leutik anu pabalatak dina kompartemen. Gampang nyandak barang sareng ngahémat waktos milarian barang sapertos sendok sareng péso, pulpén sareng pangawasa, kalung sareng arloji.

shounahe-03-2

4. Struktur anu kuat sareng fungsi anu gampang dijaga: Perkakas dapur tipe laci ieu cukup kuat pikeun disimpen dina tempat anu pas. Leuwih ti éta, ngan butuh 5 menit pikeun ngabersihan jeung ngajaga baki cutlery. Gancang usap kotak neundeun awi ku cai haneut, terus saukur usap ku kaén beueus.

5. kotak gudang laci ieu dijieunna tina 100% awi, awét sarta waterproof, sarta bisa tahan taun pamakéan.

Vérsi 07773
Ukuran 280-460 * 355 * 65mm
Jilid 64,64m³
Unit PCS
Bahan Awi
Warna Alami
Ukuran Karton 570 * 365 * 140 mm
Bungkusan Bungkusan adat
Ngamuat 4 PCS/CTN
MOQ 2000
pangmayaran 30% TT salaku deposit, 70% TT ngalawan salinan ku B / L
Tanggal pangiriman Ulang pesenan 45 dinten, pesenan énggal 60 dinten
Beurat kotor Ngeunaan 1,5 kg
Logo Produk bisa dibawa Logo Branding customer urang

Aplikasi

Di pangkeng, anjeun tiasa nyimpen kalung, pinggel, anting, jepit rambut sareng perhiasan sanés. Di dapur, anjeun tiasa nyimpen péso, garpu, sendok sareng peralatan makan anu sanés. Di kantor, anjeun tiasa nyimpen pulpén, pita, pangawasa, stapler, sareng lem. Bisa dipaké pikeun nyimpen asesoris hardware, kayaning wrenches, screwdrivers, knives utiliti, jsb.

rentang aplikasi lega, ukuran adjustable, cocog pikeun sagala rupa drawers.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.