Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Méja makan awi alam/meja dapur/meja/meja rapat

Katerangan pondok:

Méja luhur dijieunna tina awi kualitas luhur dipilih, nu harder tur denser ti kai, teu gampang mun teu ngagem tur deform. Suku méja didamel tina birch, kalayan struktur bahan anu hipu sareng lemes.

Pola awi alami, unggal tékstur patchy, geulis pisan, sareng leres pisan alami sareng ramah lingkungan.


Rincian produk

Tag produk

Méja luhur dijieunna tina awi kualitas luhur dipilih, nu harder tur denser ti kai, teu gampang mun teu ngagem tur deform. Suku méja didamel tina birch, kalayan struktur bahan anu hipu sareng lemes.

Pola awi alami, unggal tékstur patchy, geulis pisan, sareng leres pisan alami sareng ramah lingkungan.

Palapis UV ramah lingkungan sareng aman, sareng tanda cai moal muncul nalika nempatkeun cangkir panas dina desktop.

Papan awi ngalaman perlakuan carbonization hydrothermal, nu éféktif bisa nyegah serangga jeung mildew.

zhuozi-07-4

Gaya modéren sareng saderhana, nyingkirkeun desain anu pajeujeut, gaya garis anu sederhana tina méja makan ngadatangkeun rarasaan minimalis ka kamar, ngajantenkeun rohangan anjeun katingali rapih, sederhana sareng nyaman.

méja hemat spasi, méja bisa nampung 2 nepi ka 4 jalma, idéal pikeun spasi leutik atawa wewengkon makan.

Beberesih basajan tur merenah, sarta bisa scrubbed kalawan lawon lemes rada beueus sarta detergent hipu

10 menit assembly: Ngagunakeun parentah basajan jeung bagian wilanganana, anjeun tiasa nyetél tabel ieu dina ngan sababaraha léngkah. Ngawengku sagala hardware perlu.

Vérsi D017
Ukuran 1200 * 750 * 700mm
Jilid 680m³
Unit mm
Bahan Awi atawa kai
Warna Alami
Ukuran Karton 1210 * 760 * 74 mm
Bungkusan Nampa kustomisasi, kantong poli; kotak bodas; kotak warna; kotak PVC; instruksi pakét
Ngamuat 1 PC/CTN
MOQ 1000
pangmayaran 30% TT salaku deposit, 70% TT ngalawan salinan ku B / L
Tanggal pangiriman 60 poé sanggeus narima pembayaran deposit
Beurat kotor Ngeunaan 13 kg
Logo LOGO ngaropéa

Aplikasi

Méja awi modéren ieu serbaguna sareng tiasa dianggo dina sababaraha waktos. Éta cocog pisan pikeun dianggo salaku méja makan dapur leutik, méja komputer dina diajar, méja tulis atanapi méja kaulinan di ruang tamu.

Éta ogé tiasa dianggo salaku méja belajar barudak, méja rias awéwé, méja kerja kompak, méja, méja konperénsi leutik, sareng tiasa dianggo di bumi atanapi di kantor bumi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.