Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Piring Orok Awi - Piring Balita Awi

Katerangan pondok:

[Awi alam]:dewan barudak awi urang dijieunna tina 100% awi alam, sarta pola dina piring laser engraved. Henteu ngandung BPA, henteu ngandung palastik atanapi melamin, sareng henteu ngandung bahan kimia anu ngabahayakeun.


Rincian produk

Tag produk

[Awi alam]: dewan barudak awi urang dijieunna tina 100% awi alam, sarta pola dina piring laser engraved. Henteu ngandung BPA, henteu ngandung palastik atanapi melamin, sareng henteu ngandung bahan kimia anu ngabahayakeun.

[Desain sirah ucing]: Desain bentuk sirah ucing leuwih narik, sahingga barudak resep dahar jeung diajar dahar ku sorangan, jadi jenis tableware ieu cocog pisan pikeun barudak umur 1-5 anu mimiti diajar dahar jeung dahar sorangan.

[Rasa sampurna dahar diri sareng transisi]- Cocog pisan pikeun ngalatih jalma anu tuang mandiri atanapi kedah tuang. Ngurangan setrés sareng nyiptakeun lingkungan anu santai sareng bersih pikeun kolot sareng murangkalih. Moal ninggalkeun bau jeung warna kadaharan.

tuopan-02-2

[Gampang pikeun ngabersihan]: Beungeut piring lemes sareng gampang dibersihkeun, bahkan saos tomat tiasa diusap langsung. Anjeun tiasa make lawon piring keur nyeuseuh masakan orok dina cai soapy hampang, sabab teu cocog pikeun oven, microwaves atawa dishwashers. Ieu kudu dicatet yén, mangga ngumbah dewan awi barudak dina waktu sanggeus pamakéan. Ulah ngarendam piring awi lila-lila. Sanggeus ngumbah, nempatkeun eta dina tempat well-ventilated nepi ka garing.

Vérsi 202009
Ukuran 235*190*16
Jilid 7m³
Unit mm
Bahan Awi
Warna Warna alam
Ukuran Karton 245*200*21
Bungkusan Bungkusan adat
Ngamuat 12 PCS / CNT
MOQ 2000
pangmayaran 30% TT salaku deposit, 70% TT ngalawan salinan ku B / L
Tanggal pangiriman 60 poé sanggeus narima pembayaran deposit
Beurat kotor Ngeunaan 0,25 kg
Logo LOGO ngaropéa

Aplikasi

Bisa nahan rupa-rupa kadaharan, kayaning sagala rupa sangu, mie, dessert, bungbuahan, condiments, jeung sajabana, sarta ukuran piring téh ngan pas keur hidangan anak, sarta eta moal ngabalukarkeun runtah dahareun.

Éta henteu ngan ukur cocog pikeun orok anu diajar tuang di bumi, tapi ogé tiasa nyandak piring tuangeun awi pikeun dianggo orok nalika tuang di luar. Barudak geus cukup umur pikeun dipaké salaku piring dahareun normal. Ogé bisa dibikeun salaku kado ka babaturan anjeun sarta kulawarga, nu mangrupakeun pilihan alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.